Parky

Vloeren van het merk Parky combineren de schoonheid van natuurlijk hout met de duurzaamheid van moderne technologie. Met een nieuwe Titanium finish bestaande uit acht robuuste vernislagen, is elke Parky-vloer ontworpen om extreme slijtvastheid te bieden, ideaal voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens, hotellobby's en kantoren. Bij Parket Idee in Sint-Niklaas vertellen we u graag meer over het merk.

Onze professionals plaatsen uw vloer van Parky

Het laten leggen van een vloer van het merk Parky door onze parketplaatser garandeert een perfecte afwerking en langdurige duurzaamheid. Deskundige installatie zorgt ervoor dat de vloer correct gelegd wordt, vrij van oneffenheden en met de juiste uitzetvoegen om natuurlijke uitzetting te accommoderen. Dit bespaart tijd en verzekert een artistiek plezierige en duurzame vloer. Bovendien minimaliseren onze professionals afval en bieden ze een garantie op hun werk, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en ondersteuning. Bij ons bedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring, bieden wij niet alleen Parky, maar ook diverse andere parketten om te kopen. Misschien bent u eerder op zoek naar de perfecte afwerking? Ook trapbekleding behoort tot onze specialisatie.

Contacteer ons team vandaag nog

Neem contact op met Parket Idee voor een professionele installatie van Parky-vloeren. Vul ons contactformulier in voor een afspraak of bezoek onze showroom in Sint-Niklaas om onze vloeren met eigen ogen te bewonderen. Wij bieden gepersonaliseerd advies en flexibele service aangepast aan uw wensen en stijl.