Vinyl kopen

Duurzame vinyl kopen, dat doet u bij Parket Idee in Sint-Niklaas. Vinylvloeren zijn een uitstekende keuze voor elke ruimte, van keukens en badkamers tot woonkamers en speelkamers. Vinyl is veelzijdig en aanpasbaar, waardoor het bijna overal in uw huis een perfecte aanvulling is. Wilt u de look van natuursteen of hardhout, maar niet de hoge kosten of het intensieve onderhoud? Dan is vinyl kopen bij ons een slimme keuze.

Waarom een vloer uit vinyl kopen?

Als u overweegt vinyl te kopen, zult u snel ontdekken dat deze vloeren uitzonderlijk duurzaam zijn, bestand tegen krassen, deuken en vocht, wat ze ideaal maakt voor drukke huishoudens. Vergelijk vinyl met andere vloermaterialen zoals hardhout, of tegels en u zult zien dat vinyl qua duurzaamheid en kosten de beste keuze is. Onze vinylvloeren bieden ook een uitstekende geluidsdemping, wat ze ideaal maakt voor appartementen en huizen met meerdere verdiepingen. Met meer dan 30 jaar ervaring, een breed assortiment en flexibele service zijn we niet alleen een parketplaatser, maar ook uw ideale partner voor elk vloerproject.

Ontdek onze vloeren vandaag nog

Als u vinyl of parket wilt kopen, dan zit u goed bij ons. Ook om vinyl te laten leggen door experts kunt u op ons rekenen. Bezoek onze showroom in Sint-Niklaas of neem contact op via ons eenvoudig te gebruiken contactformulier. Ontdek zelf waarom klanten kiezen voor onze kwaliteit en service.