Wie zijn wij

Op deze pagina trachten wij u een indruk te geven van wie Parket Idee is en wat we doen.

Meer dan 30 jaar ervaring ten dienste van onze klanten

Parket Idee is opgericht door collega's & vrienden, wij hebben allen een passie voor hout en in het bijzonder voor parket. Wij kunnen putten uit een jarenlange ervaring op dit gebied, dit betekent ook dat parket voor ons geen geheimen meer heeft.

Na jaren te hebben gewerkt in opdracht van tal van gerenommeerde parketzaken hebben we beslist om Parket Idee op te richten. Op deze manier kunnen we onze kennis en vakmanschap rechtstreeks ten dienste stellen van de consument zodat hij kan rekenen op betaalbaar professioneel resultaat.

Voor renovaties van oude parketten hebben wij meer dan genoeg ervaring, wij hebben zowat alles geplaatst en hersteld wat er maar bestaat in parketvloeren. Wij doen dit werk nog steeds met evenveel liefde en overgave, het is voor ons een specialiteit die wij met veel plezier uitvoeren. Het is altijd leuk om een oude parketvloer in ere te herstellen zodat men ook in de toekomst nog kan genieten van deze meesterwerken.

Een volledig beeld krijgt u natuurlijk alleen als u een bezoekje brengt aan onze showroom voor een vrijblijvende kennismaking met ons assortiment en onze mogelijkheden, waarvan we u op deze website slechts een beperkte impressie kunnen geven. Het is ook mogelijk om op onze contactpagina een informatieaanvraag in te vullen, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren met een aangepast advies.

Het meest ideale is echter een persoonlijk bezoek aan onze gezellige showroom, waar U al die prachtige vloeren in het echt kunt zien.

U bent van harte welkom,
Het Parket Idee team

Ons team, aangenaam.

Het team achter Parket Idee.

  • Eddy

    Zaakvoerder

  • Vincent

    Administratie & verkoop